Elev/Medarbejder hos os​

Ledige stillinger

Dygtig afdelingsleder til slagtesvin | Klik her for at læse mere

Uopfordret stilling som elev eller medarbejder

Som elev og medarbejder på Protekta Farms A/S sætter vi frihed under ansvar højt. Derfor får du fra første dag mulighed for selv at præge planlægningen af din hverdag.

  • Du får en alsidig hverdag sammen med et stort team af kompetente medarbejdere, der hver dag møder engagerede ind og er klar til at gøre en forskel for vores dyr og virksomhed.
  • Du vil komme rundt i de forskellige afsnit i løbet af din uddannelse/ansættelsesforløb. Således kommer du til at arbejde både i farestald, løbe/drægtighedsstald og klimastald.
  • Du vil også komme til at deltage i dyrlæge og konsulentbesøg, samtidig med du hver dag vil være med til at tage imod nye liv. Du får også lov til at deltage i vaccine og certificering.

Den alsidighed vil ruste dig bedre til fremtiden således du vil være i stand til at dække og træde ind uanset i hvilken afdeling der måtte være behov for hjælp.

Som ansat i vores markbrug får du indsigt i naturens gang i et sæsonpræget job. Du vil få indblik i det spændende økologiske samspil mellem mark, planter og natur.

Samtidig får du mulighed for at stifte bekendtskab med mange maskiner, da vi udfører alle opgaver selv.​

Vi er et team af medarbejdere hovedsageligt fra Danmark, men vi har også medarbejdere fra andre lande og kulturer. Vores sammensætning er berigende, hvilket også udvider evnerne til at begå sig blandt mange mennesker. Vi har et stærkt sammenhold og socialt samvær, ligesom vi hvert år også afholder både julefrokost og andre sociale arrangementer.

Vi er et stabilt team og vi er stolte af vi har medarbejdere, der har været ansat hos os i 50 år. Som elev/medarbejder har du også mulighed for at bo i en af vores elev/medarbejderboliger.​

Ønsker du at høre mere om uddannelse eller ansættelse hos os i stalden, bedes du kontakte Bogdan på tlf. 52 64 09 01 og ansøgninger bedes sendes til bogdan@protektafarms.dk. Hvis du ønsker at vide mere om uddannelse eller ansættelse i marken, så kan du kontakte Jonas på tlf. 50 95 67 51 samt sende din
​ansøgning til jonas@protektafarms.dk.

Protekta Farms A/S

​CVR: 18490730

Adresse:

Brændemosevej 31,

4400 Kalundborg

59 50 22 03

Send e-mail

Find os på Facebook:

Klik her

Firma info:

Protekta Farms A/S ejes af Anders Jakobsen, der udover griseproduktion også råder over økologisk markbrug.