Elev/Medarbejder hos os​

Som elev og medarbejder på Protekta Farms A/S sætter vi frihed under ansvar højt. Derfor får du fra første dag mulighed for selv at præge planlægningen af din hverdag.

  • Du får en alsidig hverdag sammen med et stort team af kompetente medarbejdere, der hver dag møder engagerede ind og er klar til at gøre en forskel for vores dyr og virksomhed.
  • Du vil komme rundt i de forskellige afsnit i løbet af din uddannelse/ansættelsesforløb. Således kommer du til at arbejde både i farestald, løbe/drægtighedsstald og klimastald.
  • Du vil også komme til at deltage i dyrlæge og konsulentbesøg, samtidig med du hver dag vil være med til at tage imod nye liv. Du får også lov til at deltage i vaccine og certificering.

Den alsidighed vil ruste dig bedre til fremtiden således du vil være i stand til at dække og træde ind uanset i hvilken afdeling der måtte være behov for hjælp.

Vi er et team af medarbejdere fra mange forskellige lande og kulturer hvilket også udvider evnerne til at begå sig blandt mange mennesker. Vi har et stærkt sammenhold og socialt samvær, ligesom vi også hvert år afholder både julefrokost og andre sociale arrangementer.

Vi er et stabilt team og vi er stolte af vi har medarbejdere, der har været ansat hos os i 50 år. Som elev/medarbejder har du også mulighed for at bo i en af vores elev/medarbejderboliger.​

Ønsker du at høre mere om uddannelsen eller ansættelse hos os, bedes du kontakte personalechef Laila Augustine på tlf 59 55 08 23 eller 22 21 02 52. Ansøgninger bedes sendt til: laija@protektafarms.dk mærket ”Ansøgning”.

Protekta Farms A/S

​CVR: 18490730

Adresse:

Brændemosevej 31,

4400 Kalundborg

59 50 22 03

Send e-mail

Vi er medejer af AgroVest:​

Find os på Facebook:

Klik her

Firma info:

Udover Protekta Farms ejer og driver Anders også planteavls selskabet Agrovest sammen med Ulrik Olsen og herfra driver de cirka 1400 ha økologisk planteavl.