​Projekt Solcellepark

Denne side er senest opdateret den 23.05.24:

Projekt Solcellepark

Vi er glade for at dele vores vision om et solcelleprojekt i Brændemosen. Som landmand og ejer af Protekta Farms, Anders Jakobsen, har vi taget initiativ til at omdanne områder med lavbundsjord og mindre frugtbar landbrugsjord til en bæredygtig kilde til grøn energi og biodiversitet.

Vores ide er at skabe en solcellepark, der ikke kun reducerer CO2-udledningen, men også bidrager til lokalsamfundets økonomiske og samfundsmæssige udvikling. Vi tror på, at solenergi er nøglen til en renere fremtid, og vores projekt sigter mod at fremme denne vision.

Vi ønsker også at fremhæve, at vores solcellepark vil være beliggende ugenert med god afstand til nærmeste naboer. Udformningen af parken vil være med omhyggelig beplantning, og vi planlægger at udvikle området til et rekreativt sted med offentlig adgang.

Status er at vi nu har indsendt projektet til kommunen, som vi pt afventer videre sagsforløb på.

Fakta om projektansøgningen:

  • Der er søgt om 46 hektar til solcelleprojektet
  • Vi følger VE-Lovens (lov om fremme af vedvarende energi) anbefalinger om afstand til beboelsesejendomme

  • På nedenstående kort kan I se den eksakte placering der er søgt om

Vi vil løbende opdatere om projektets fremskridt og invitere jer til at deltage i dialogen om vores fælles fremtid. Skulle I have nogle inputs eller spørgsmål til ovenstående, så er I meget velkomne til at kontakte os på mail mike@velas.dk, i emnefeltet må I meget gerne skrive ‘Vedr. Solcelleprojekt i Brændemosen‘, så vi ved hvad det drejer sig om.

Protekta Farms A/S

​CVR: 18490730

Adresse:

Brændemosevej 31,

4400 Kalundborg

59 50 22 03

Send e-mail

Find os på Facebook:

Klik her

Firma info:

Protekta Farms A/S ejes af Anders Jakobsen, der udover griseproduktion også råder over økologisk markbrug.